Barber Art

Only for men

LET US INTRODUCE OURSELVES

Barber Art Only for Men is een Barbershop die onderdeel is van en gevestigd is in Hair Art Kappers Born.

Bij Barber Art kunt u terecht voor een trendy herenkapsel, voor het trimmen van baard en snor. Maar ook voor een heerlijk verwenmoment of een professionele scheerbeurt.

Bij Barber Art Only for Men wordt u geholpen door ervaren en goed geschoolde barbiers en heren kappers.

Barber Art Only for Men werkt exclusief met het Italiaanse topmerk DEPOT.

Graag willen wij u laten kennis maken met het exclusieve herenmerk DEPOT.

Onze Barbiers en Herenkappers geven u graag uitgebreid advies over alle producten voor de thuisverzorging van uw haar, baard en scheren.

Afspraak plannen?
Wist u?

Dat wij speciale mannen producten óók verkopen voor: HAIR STYLING BAARD & SNOR SCHEREN

Depot

How it all came to be…

DEPOT® ͢ The male tools & Co is bij uitstek het passende merk voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die gebaseerd is op de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen met moderne, stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Tegenwoordig keren vele mannen terug naar de ouderwetse barbiers voor een speciale scheerbeurt. Anderen gaan naar de kapper voor een “cutting-edge”, een toonaangevende look of knipbeurt. Of zij vinden bij de nieuwe barbiers die het verleden en het heden mixen, de uitgebreide, aandacht die zij wensen. Op dit laatste is DEPOT gebaseerd.

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. De verfijnde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.

DEPOT® biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.

Contact

Mail ons

3 + 1 = ?

Barber Art
Born

Kerkstraat 13 A
6121 LA Born
+31 (0)46 485 19 34

born@hairartkappers.nl

Openingstijden:

  • maandag     gesloten
  • dinsdag       09:00 – 18:00 uur
  • woensdag    09:00 – 18:00 uur
  • donderdag   09:00 – 18:00 uur
  • vrijdag         09:00 – 19:00 uur
  • zaterdag      08:30 – 16:00 uur

K.v.K nr 78754134