Bruidskapsels

Hair Art Kappers is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in exclusieve bruidshaarmode en visagie voor bruiden. Ons team heeft in deze periode voor diverse regionale en nationale opdrachtgevers (inter)nationale bruiden voorzien van een schitterend bruidskapsel en mooie bruids make up.

Ieder jaar weer creëren wij bij tientallen bruiden een uniek, creatief en stijlvol bruidskapsel.

Laat u verrassen door onze creativiteit en de professionaliteit van onze haarstylisten!

Bij uw prachtige bruidskapsel is uw eigen wens ons uitgangspunt. Het is uiteraard belangrijk dat alles wordt afgestemd op kleding die u gaat dragen en past bij de vormen van uw gelaat. Wij streven naar een perfect bruidskapsel wat u doet schitteren op de mooiste dag van uw leven.

Om dit voor elkaar te krijgen werken wij met een intake gesprek vooraf. Daarna maken wij een afspraak voor een proefkapsel en eventueel make up.

Op uw trouwdag kunnen wij uw bruidskapsel en eventueel uw visagie op locatie aanbrengen.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen. Prijs is altijd maatwerk.

De Kennismaking

Om een perfect resultaat te bereiken is het een absolute voorwaarde dat wij elkaars verwachtingen gaan verkennen. Dit doen wij in een uitgebreid kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u al uw wensen duidelijk maken en zullen wij u voorzien van een passend advies.

Het Proefkapsel

De volgende stap is het maken van een proefkapsel en eventueel proef make up. Deze afspraak is meestal 2 tot 3 maanden voor uw trouwdatum. Het bruidskapsel, make up en nagelstyling moet immers volledig afgestemd zijn op de door u gekozen stijl en uw jurk. Tijdens het vervaardigen van het proefkapsel kunt uw eigen wensen kenbaar maken en zullen wij de gemaakte afspraken het resultaat (digitaal) vastleggen zodat op uw trouwdag geen misverstanden kunnen ontstaan.

De Trouwdag zelf

Op uw trouwdag komen wij komen op de door u gewenste locatie. Op de afgesproken tijd zijn wij ter plekke om uw bruidskapsel en eventueel de make up aan te brengen zoals wij dit tijdens het proefkapsel hebben afgesproken.

Het aanbrengen van uw bruidskapsel kan uiteraard ook in onze salon.

Trouwt u op Zondag? Dat kan! Echter werken wij dan enkel vanuit onze salon.

De Kosten

De kosten van het vervaardigen van een bruidskapsel en eventueel make up is afhankelijk van vele factoren. Heeft u kort of lang haar, wilt u applicaties in het haar, etc. Het is daarom altijd maatwerk, dus ook de prijs.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Vermeld daarbij duidelijk uw wensen.

Vragen? Mail ons gerust!

3 + 2 = ?