Lucienne Demandt Hair Art Kappers

Hair Art Kappers is in 2020 ontstaan uit de samenvoeging van Hair Art by Lucienne in Born en LD Hair Art in Obbicht. Beide opgericht door Lucienne Demandt.

Lucienne is sinds 1983 werkzaam in het kappersvak. Hier heeft zij tot 1998, naast ervaring opdoen in diverse kapperszaken, 9 jaar gewerkt als docente op een kappersvakschool en als technisch adviseur bij JOICO.

In 1998 is zij in Obbicht haar eigen kapperszaak LD Hairart begonnen. Na jaren werken aan het bereiken van hoge kwaliteit en uitbreiden van haar klantenbestand was het haar wens om verder door te groeien. Samen met haar partner heeft zij in 2017 een grote kapperszaak in Born overgenomen. Onder de naam Hair Art by Lucienne is ook deze vestiging snel gegroeid. Sinds 2020 gaan beide vestigingen verder onder de naam Hair Art Kappers. In september 2022 is een geheel nieuwe verbouwde zaak geopend aan de Kerkstraat 13 A in Born. Met een oppervlakte van ruim 300 vierkante meter en zeer luxe ingericht is dit zeker een van de mooiste en grootste kapperszaken in de regio.

Mede opgeleid door de professionals van JOICO bestaat het huidige team uit professionele, zeer ervaren Top Haarstylisten, Coloristen, Heren Kappers & echte Barbiers.

Zij vormen nu het topteam van Hair Art Kappers en Barber Art Only for Men.

Het team van Hair Art Kappers is tevens al ruim 25 jaar gespecialiseerd in trendy haarmode en make-up voor bruiden. Dit geldt ook voor het aanbrengen van mooie en speciale kapsels voor Gala’s of andere feestelijke bijeenkomsten.