Haarvelenging
  • Wil je meer volume of lengte in jouw haar ?
  • Wij werken met 2 verschillende systemen.
  • Voor ieder haartype en wens hebben wij verschillende mogelijkheden.
  • Wij werken alleen met 100% echt haar.
  • Voor vrijblijvend uitgebreid advies kunt u altijd terecht in onze kapperszaak in Born
Wij werken met

Dante

Dante Hair Extensions gebruiken betekent gaan voor superieure kwaliteit. Iedere vrouw heeft weleens gedroomd van langer haar of meer volume. Dankzij de Dante Hair Extentions kan deze droom werkelijkheid worden zonder over je budget te gaan. Dante Hair Extensions zijn van de hoogste kwaliteit Remy haar. Dante Hair Extensions geven een natuurlijke uitstraling.

Hairtalk

Hairtalk is het toonaangevende systeem voor haarverlenging en/of – verdikking dat de flexibiliteit biedt het resultaat geheel aan te passen naar de wensen van de individuele vrouw. Combineer met verschillende kwaliteiten en haarlengtes om telkens weer de perfecte uitstraling te realiseren.

Onze gespecialiseerde Stylisten kunnen in 45 tot 60 minuten een volledige haarverlenging in zetten. De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het 100% Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de hairtalk extensions naadloos en onzichtbaar samenvoegen met het eigen haar en zéér comfortabel dragen.

Na 8 tot 10 weken kunnen de extensions haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd met hairtalk Solvent en direct worden herplaatst bij de wortel. Dit maakt de hairtalk extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

Onze merken