Keratine behandeling

Keratine is een haar eigen stof. Maar doordat het haar geverfd wordt, geborsteld, geföhnd of stijl gemaakt wordt onttrekken wij de keratine aan het haar. Door middel van een Screen keratinebehandeling brengen wij het haar terug in balans. Een keratinebehandeling is geen relaxer. De houdbaarheid van deze behandeling is 3 a 4 maanden.

Na deze behandeling voelt het haar gezond aan. Bij krullend haar zorgt de keratine ervoor dat het haar minder pluist en weer glans krijgt.

Vraag onze professionals om meer informatie over deze behandeling.

Screen Keratine Treatment:

Deze keratine behandeling zorgt voor gezonder en steiler haar terwijl de interne structuur van het haar intact blijft. Het resultaat zal per behandeling beter zichtbaar worden! Wat de behandeling van Screen zo uniek maakt is het feit dat de bijzondere structuur van dit net het haar niet verstikt, maar houdt het juist elastisch, zacht en vitaal. Bovendien functioneert het als een extern membraan met gaten, waardoor het kleur- of ontkleuringsbehandelingen niet hindert. De behandeling bestaat uit 3 fases.  De eerste fase is de shampoo. Dit is een milde reiniger die resterende mineralen, cosmetica en ander vuil verwijdert ter voorbereiding op fase 2. Fase 2 is een smoothing cream die speciaal is ontwikkeld om pluizig haar tegen te gaan, voor een extra glad resultaat. De laatste fase bestaat uit een masker die een afrondende werking heeft.