Scalp pigmentatie

In januari 2018 is Hair Art Kappers de samenwerking aangegaan met Silvia Gouder de Beauregardde eigenaresse van Schoonheidsinstituut Skinprofs Parkstad. In haar instituut biedt zij naast hoogwaardige behandelingen van de huid, ook semi-Permanente Make-up en Scalp Pigmentatie aan.

Scalp Pigmentatie is een opkomende trend in Nederland. Het biedt een oplossing voor mensen die kampen met dunner wordend haar, kale plekken, of zelf een overwegend kaal hoofd.

Bij Scalp Pigmentatie wordt met een ultradunne naald pigment aangebracht in de huid, waardoor kale of dunne plekken perfect gecamoufleerd worden. Voor mannen die helemaal kaal zijn en een geschoren look willen (razor look), is Scalp Pigmentatie ook een ideale oplossing. Als de huid eenmaal genezen is, kan het pigment tot wel acht jaar zichtbaar zijn. Doordat er geen tattoo-pigment gebruikt wordt, is de pigmentatie ook op eenvoudige wijze te verwijderen.

Silvia is op afspraak werkzaam bij Hair Art Kappers in Born. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met haar op via in**@sk***************.nl of bel 045 545 39 98. Op de website van Skinprofs Parkstad vindt u ook meer informatie: skinprofsparkstad.nl